Така як э!!!

Така як э,проста та неприступна,
Приэмна,лагiдна,красива як дитя,
Тебе шукав усе своэ життя,
Ти не така як всi,ти не роспутна,
Немов iз кришталевого буття,
Чому не знаю,серцю ти запала,
Коли тебе побачiв,- зрозумiв,
Ти начебто прийшла iз мрiй моiх,
Такою рiдною,для мого серця стала,
В думках моiх,ти э в думках моiх,
Коли згадаю посмiшку,ту милу,
Твоэ обличчя наче квiтки - цвiт,
В очах твоiх незайманостi свiт,
Тебе знайшов таку одну,эдину,-
Чi то коханням серденько горить,
Невже любов у серце завiтала,
Невже кохання,душу зiгрiва,
Чi зможу я знайти такi слова,
Щоб ти до мене,трошки блище стала,
Коханою для мене,щоб була,
Не знаю що,i як там далi буде,
Чi будем разом,знаэ лиш Творець,
Лиш Вiн в одне эднаэ двох сердець,
Кохання вiд Творця приймають люди,
Вiн Сам вирiшуэ для нас,як маэ бути,
Бо Вiн Творець,Вiн всесвiту - Творець!!!


Рецензии