Наше багатство

На трави роси впали
І легенько їх полоскотали.
Місяць додолу тихо спустився
І спокійно за гірку скотився.
А онде і сонечко сміється,
Біля річки барвінок в'ється.
Червоніють маки в полі
І скриплять зморено тополі.
Вся природа враз похорошіла
І своїм листям зашурхотіла.
Повіяв легенький вітерець,
Який у нас він молодець!
Розігнав усі хмаринки,
Не залишив ні краплинки.
І лиш один листочок впав
І вітер дути перестав.
Природа вся сміється і радіє,
На полях і житечко доспіє.
Ось-ось похилиться колосся,
Бо давно уже златом налилося.


Рецензии