Украiнi до 24- рiчницi Незалежностi

В  усі  часи Вкраїну  боронили,
Та  був жорстоким, майже кожен бій,
Але Господь давав  народу сили,
Перемагати  полум’я подій…

Як матері синів в сльозах чекали,
Так й наречені суджених  своїх,
Раділи, як живими зустрічали,
Та мріяли про радощі  такі.

Усі хотіли миру, та на віки,
Але усе  повторювалось  знов…
Ось  повертаються з борні  каліки,
Та  ллється без перерви наша  кров…

Ми у моліннях  Господа благаєм,
Щоб  припинилася клята ця війна,
Та дітям  тільки  кращого бажаєм,
Щоб  відчепився  сущий  Сатана…

І  щоб з вітрами  біди  полетіли,
І  стали всі як сестри  і брати,
   Та щоб серця і душі не боліли,
Зуміли мир  нащадкам  зберегти…

Щоб  квіткою розквітла Україна,
Співуча,мила, ніжна як весна,
Під сонцем всім всміхалася  калина,
Наш     найдорожчий  талісман вона.

Автор Геннадій  Сівак.
24  серпня  2015  року.


Рецензии
Дякую, Геннадію. за чудесні побажання.
Взаємно:
http://www.youtube.com/watch?v=fIvYvygoJtE
З пов.,

Оксана Федишин   01.09.2015 12:54     Заявить о нарушении
Щиро Вам дякую!!!
З повагою,

Геннадий Сивак   01.09.2015 21:15   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.