Лiтня краса

На полі гречка цвіте,
А поміж неї червоний мак росте.
Річка біля поля протікає
І соловейко весело співає.
Онде промінчики по землі побігли
І тихо в затінок забігли.
Чарівно квіти зацвіли під вербою,
Землю прикрашаючи собою.
Рибки весело плюскочуться в воді,
Ніби хочуть усміхнутися мені.
А сонце так світить, аж припікає
І до природи весело моргає.
Ось така природа влітку.
Все цвіте, як пишна квітка.
Все радіє, все співає
І радість собою всім посилає.


Рецензии