до дня незалежностi

Щовечора по небу місяць зорі сіє.
Щоранку сонце просипа проміння.
Як показали нам пророчі сновидіння -
Вона вогнем палає, а не тліє.

Наш дух кріпчає щохвилини,
Але крихку країну скомпонуєм вітражем.
Як кожен її в серці береже,
Так кожного і любить Україна.


Рецензии