Село ранньою порою

Над землею туман сходить клубком,
Тихо іній покрив все красою.
Ген видніється бузько за ставком
І очерет ніжно обнявся з осокою.
Онде жабка плигає в траві,
Рибка плюскає в ставку.
Котик нявчить на мості
І корівка скубає травку.
Яке красиве вранці село.
Все ще сонне, все дрімає.
Яке ж чудове воно,
Коли раннє сонце до нього моргає.


Рецензии