Весняне сонце

Сонце пригріває звідусюди,
Вилазять підсніжники усюди.
Тихо й спокійно тане сніг,
Чому він затриматись не зміг?
Ось сонце яскраве й золотисте.
Сяє згори так урочисто,
Ніби виграло бій з зимою,
З холодною, сніжною пургою.
Льодовики тануть від тепла,
Засліпляє їх сонячна імла.
Сонце всіх їх підкорило
І нову весняну красу відкрило.


Рецензии