Батькiвщинi до 24- рiчницi

Мудрістю від князя Ярослава,
Мужністю героїв - козаків
Героїчна виросла держава
З сивочолих  доблесних  віків.

Україно! Золото у ниві.
Край майданів і трудівників.
Лиш з тобою будемо  щасливі
У нестримній течії років.

Жоден ворог нас не подолає,
Не поширить хвилю ворожнеч:
Шириться від краю і до краю
Наша єдність, як незламний меч.

Україно! Чистота блакиті.
Край добра, достатку і краси.
Ти для нас найкраща в цілім світі,
Найдорожча ти в усі часи.

Процвітай, міцній, країно світла,
Вільний край, здобутий в боротьбі.
І щоб ти, як писанка, розквітла  -
Наші руки і серця тобі.

Україно! Ми твоє майбутнє.
Мирний наш блакитно-жовтий край.
Прапор неба й сонця незабутній
Майори і душу звеселяй!


Рецензии