Про рушник

Душа України-
Рушник вишиваний
Є символ родини,-
Сімейний,- так званий…

Від роду до роду
Несе гарну долю,
Оспівує вроду,
Добробут та волю…

У квітках та листі
Густої калини,
Червонім намисті
Та з хлібом єдиним!

На шлях на щасливий,-
Напуття шляхетне,
Відводить геть зливу,
Дарує все злетне!

І дочці, і сину-
Найкраще вітання,
Що піснею лине
Про справжнє кохання…

Рушник, як основа,
Де долі вітрила,
Надійна покрова,-
Легка білокрила…

Що всім дає змогу
З батьківським тим щирим
Звертанням до Богу
Життя мати з миром!
23.08.2015р.


Рецензии