Ос нн безглуздя

Рука в руці, твої очі навпроти
І серце калатає, мов скажене.
Все ближче, ближче, ближче...
Дотик.
У грудях щастя б'ється навіжено.

Тепло. До біса збитий подих.
Бентежний погляд на вогник твоїх губ.
І знову очі в очі.
Подвиг.
Не відпускай
Ніколи
Моїх рук.


Рецензии