Не хочу вмирати

Моя люба, рідненька матусю,
Як в дитинстві мені заспівай
Колискову, бо я так боюся
Улетіти від болю за край.
Ще бажанням наповнені груди,
Не розтрачені ще почуття,
Мерехтіння метеликів, люба,
Не торкалося до забуття…

Приспів:
Колискову потихеньку
Заспівай мені рідненька,
Не болітиме серденько,
Бо любов лікує.
Заспівай мені матусю.
Я до тебе пригорнуся,
В твої очі подивлюся…
Як тебе люблю я.

Я, матусю, вмирати не хочу.
Слово ллється у душу святе.
Приголуб мене дивлячись в очі…
Гой, за вікнами терен цвіте!
Ще бажанням наповнені груди,
Не розтрачені ще почуття,
Мерехтіння метеликів, люба,
Не торкалося до забуття…

Приспів:
Колискову потихеньку
Заспівай мені рідненька,
Не болітиме серденько,
Бо любов лікує.
Заспівай мені матусю.
Я до тебе пригорнуся,
В твої очі подивлюся…
Як тебе люблю я.
20.08.15.


Рецензии
Красиво, но очень грустно...

Ксана Поликарпова   24.08.2015 23:05     Заявить о нарушении
Так пришло... Спасибо.

Лариса Калинина-Харламова   25.08.2015 10:37   Заявить о нарушении