Коя съм...

Вятър ли...
Разпуснал буйни гриви
и в своя вихър вплел в едно
нежност и сурова сила...

Жена ли...
Омайна, знойна и красива,
разпалила във себе си жарава,
превърнала я в омагьосващ вихър,
мъжките сърца да завладява...

Майка ли... -
С тихата си обич   
свидните рожби да дарява
с топлина и нежност...
И докато е жива
да бъде пристан и закрила...

Коя съм...
И коя искам да бъда...



EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии