Моему любимому... укр

Моєму коханому…

Твій погляд спокусливий та безкрайньо глибинний,
Ти плід досконалий, омріяних дій,
По шкірі мурашки від твоєї грайливості,
Ти повністю мною оволодів.

Доволі зворушливий й завзято настирний,
З подобою ангела і частково диявола,
Ти приклад взірцевості, палкИх моїх мрій,
Ти сила кохання, моїх шалений надій.


Рецензии