Безъядерная зона В. Цой пер. укр

У цьому мотиві є якась фальш,
Але де знайти тих, що почують її?
Доросла дитина, вихований життям за шафою,
Тепер ти бачиш Сонце, візьми - це є твоє!

Оголошую житло своє
Без'ядерною зоною!
Я оголошую свій двір
Без'ядерною зоною!
Оголошую своє місто
Без'ядерною зоною!
Я оголошую свій ...

Які б не були міцні стіни наших квартир,
Але хтось один не підставить за всіх плече.
Я бачу житло, я беру в руки крейду,
Немає замка, але володію ключем.

Оголошую житло своє без'ядерною зоною!
Я оголошую свій двір без'ядерною зоною!
Оголошую міста свого без'ядерною зоною!
Я оголошую свій ...


Рецензии