Не романтик

Твої хочу пестити перси
І стегна, що бавляться очі!
Коли ними крутиш реверси,
Жалкую з відсутності ночі…
Жалкую, - свідомість причина
І начебто все зрозуміло,
Якщо надзвичайна дівчина!
Торкнутися хочеться тіла…
Хоча… доторкнутися мало.
Фантазії  дах  накривають…
В середині – зарокотало
І руки все з тебе зривають!
Все. Дихання наче немає,
І є тільки видих  та вдих…
Тремтіння морозне триває,
Перстами  по формах  крутих
Воджу…  І… проснутись не  хочу,
Бо бути таким на яву…
Не зможу, а може наврочу?
Та вип’ю цю кляту траву…
Та стану на заздрість сусідів,
Веселим і ще гуморним!
Завдячив узвару друїдів,
Тепер і без нього і з ним,
Впродовж  нескінченності  років!
«Поляну» всю – всю оброблю…
(залишилось декілька  кроків),
Щоб знову сказати «люблю»!

                ***


Рецензии