Yaz wair

Yaz ey wair yaz sehrini qezelni,
Ac dunyaya kovrek olan qelbini
Yaxinina, sevdiyine, taniwna,
Hesr eyle sen her sehirin setrini

Gozlemeki kimse verer mukefat
Teriflerde eder seni narahat,
Yaz ey wair yaz qelbinin sesini
Bacardigin inceliyi sen yarat.

Gel ey sair o royadan oyanma,
Qoy desinler sair ozunu sanma
Bele deyil, bele olmur, cox pisdi
Yaz ey wair ruhdan dusub dayanma.

Cox olacag sehirlerni pisliyen,
Sene baxib,umub,kusub inciyen
Yaz ey wair yaz qelbinin sirrini
Bu dunyaya qoy qalsin bir hediyen.


Рецензии