Има дни...

Има дни,
в които мъката
се е събрал в мен.
И ми тежи.

Дни,
в които всичко,
дори и времето боли.

Дни,
притиснали сърцето ми.
Като в капан.

Дни,
заливащи душата ми
с най-студените вълни.

Има дни,
натежали от мълчание.
От мисли,
трудни за преглъщане.

Дни...

Дни,
в които погледът витае,
а от очите стичат се сълзи...
Къде да ида, кого да питам
ще може ли и как
тези мрачни дни да отмени.

EL

EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии