***

Хто творить в людині поета?
Відповідь скромна, проста –
Любов неосяжна, жива,
Хоч вона і на вістрі стилета.

Хто кохав – не в тяжбу – зрозуміє,
Бо проходив не раз вже цей шлях.
Він, як і я, в полум’янім дощі пломеніє,
Із роками зітреться у прах.

Лишиться лиш слід від стилета
На просторій цій ниві – життя.
Зранитьсь душа у поета,
Бо полине вона в забуття…

М.Жарновський


Рецензии
Кохання в тяжбу
не буває
де тяжба
там нема
кохання

Зоя Мищенко   23.08.2015 14:44     Заявить о нарушении