Нiчна тиша

Спить натруджена земля,
Бо у сні все спочиває.
Ген видніється висока гора,
Наших журавлів проводжає.
Сплять на гілках сонні птахи,
Тільки пугачі не дрімають.
Зеленіють вночі зів'ялі мохи
І ніжно ліс укривають.
Тихо верби хиляться у воду,
Рибки дрімають у ставку.
І роса напуває всю природу,
Щоб відкрити всю її красу.


Рецензии