Зимовi барви

Іде сніг. Біліється усе навкруги,
Виблискують сніжинки на морозі.
Позамерзали круті береги
І видніються чиїсь сліди на дорозі.
Сидять сонні птахи на гіллі,
Ген видніється темний ліс.
Тихо білка засинає у дуплі
І вітер десь усі звуки поніс.
Іде, мандрує він безкраїми полями,
Шукаючи місця, щоб перепочити
І перемовляючись з снігами,
Хоче нову красу відкрити.


Рецензии