Улiтку

Люблю я літо ранньою порою,
Коли туман сідає на полях.
І вітер розмовляє тихо з осокою
І метелики дрімають на квітках.
Похилились верби гнучко в воду,
Соловей співає чудових пісень
І дощик напуває всю природу,
Щоб розпустився навіть пень.
Пшениця нагнулася додолу,
А потім стало тихо і красиво
Із-за хмари сонце випливає знову,
Бо для природи це важливо.


Рецензии