Знову

І знову ми святкуємо це свято,
Минуло літо й осінь проминула.
І грудень снігу знов приніс багато.
Спокійно вся природа знов заснула.
І знов, і знов те саме, що й щороку,
Турбот чимало, клопотів щоденних,
Але дивись, ось зоря високо
Жене весь жах клопотів буденних.


Рецензии