Вечiрнiй переполох

На небі хмари білі і прозорі
І на полях хвилюється пшениця.
Увечері блимають у небі зорі,
Співає десь в траві перепелиця.
Біля стежки стоять високі тополі,
Мене привітно кличуть до себе.
Літають весело світлячки у полі
І зграєю летять до неба.
А я стою вся зачарована
Вечірньою казковою порою.
Немов би навічно загартована
Милуватись величною красою.


Рецензии