Нiчний сон

Уже ніч. У сні все спочиває,
Дрімає ясний місяць над горою.
Вітер дерева ледь хитає,
Милуючись величністю тополі.
Сховались у тумани береги,
За хмарами тяжкими згасли зорі.
І ледь чутно навкруги,
Як хвилюється бурхливе море.
Невже ця ніч така чарівна
І зорі й місяць золоті?
Вона немов би та царівна,
Дарує людям щастя уві сні.


Рецензии