Р дне село

Зеленин гай, широке поле
І наша річечка мала
І чи на радість, чи на горе
Нас тут матуся повила.
Тут наша рідна Батьківщина
На Менщині в своїм селі
Тут наша доленька єдина,
Тут наші квіти розцвіли
А за селом в колгоспним полі
Пшениця, житечко росте
І подарує людській долі
Колосся стигле, золоте.
Картопля,килимом широким
У ясних квітах розцвіте
А льон зелений, ясноокий
У рідним поле поросте
Не покидайте, люди, села!
Квітучі яблуні в саду
Де жвава пташечка весела
Звила гніздечко на бузку.
Де річка хвилі розвиває,
Трава купається в росі,
Де хлопець дівчину чекає
У зачарованій красі.
Згадайте Менщину святую
Та й повертайтесь у село.
Співайте пісню молодую
Щоб іще краще тут було.


Рецензии