Наш флаг - это желтое на голубом... укр

Наш прапор – жовте на блакиті!

Наш прапор, наша гордість – наша воля,
Наша природа, сущність й наша доля,
У день примирення блакиті в жовтім полі,
Любов українця до рідних ширОко полів.

І буде воля Україні й буде слава,
Як небо синє над державою у долі,
І буде щастя українцям у врожаї,
Як у пшеничній парості ланів безкраї.

І навіть в дні морським у нашої держави,
Над всипаним перлинами морськім поділлі,
БудЕ розлитими струмочки долі,
Накшталт блакитного на жовтім фоні.

Наш стяг і наша гордість – наша воля,
Ми є українці і УкраЇна  - наша доля…


Рецензии