И тысячи слов не хватит... укр

І тисячі слів не вистачить.


І тисячі слів нам не вистачить,
Щоб цілком змалювати в картині,
Щирість виразів, почуттів взаємності,
У стрімкому потоці  любові.

Бо кохання, це  як тайна у  вічності,
Поки серце обох не відгукнеться,
Не можливо створити історію,
Бо ж любов у холодні серця не оселиться.

І для опису цілковитої щирості,
У любові натхненній безмежності,
З поєднанням у прояві ніжності,
І тисячі слів, у кохання, не вистачить.


Рецензии