не всiм...

…у хаосі своїх запитань
без відповіді зупиняється час…
коли вгасають почуття
здіймає ґвалт навіть тиша…
од пристрасті звіролова душ
рятує лише Любов,
і палають, мов ватра серця!..
на перегорнутих сторінках долі
залишається щось на взір вівтаря-болю…
може не всі вміють кохати?..
важко уявити оте горе…
не до кожного приходить ЛЮБОВ!..


Рецензии
Глибокий вірш! Мудро сказано!

Ли Чень Дао   23.08.2015 19:50     Заявить о нарушении