Два луча. укр

Два прОмені

Два прОмені в житті мене несе.
Дві постаті. Дві тіні, два обличчя…
Один – мене звеличує, і все.
А другий – вдосконалюватись кличе.

І третій є. Що на землі тримА.
Злетіти – не дає. ТримА щосили.
Та тіло – узаконена тюрма
Душі леткій зламать не може крила!

Отак живу – між берегІв ріка.
Ласкаво дно торкаю течією.
Пологий схил вигойдую в зірках,
У кручинУ злітаючи душею.

23.04.2015


Рецензии