Канец лета

Калі чую дзявочы смех на вуліцы,
Хочацца плакаць.
І я ужо не магу спяваць.
Душа ірвецца на вонкі,
І толькі вокны…
За што мне ўсе гэта?
Што я зрабіў?
Нічога…
Ноч як атрута,
І словы свае
Спаліць я прагну.
Калісьці я бачыў людзей,
Цяпер толькі цені
Каля сцен маіх
Пралятаюць…


Рецензии