Там... укр

ТАМ ДОСИТЬ ЛЕГКО ВТРАТИТИ ЖИТТЯ

Там досить легко втратити життя.
Підступний ворог в пекло скинув рай,
Вбиваючи усіх без каяття…
О, почекай, коханий! Не згорай!

Там смерч вогненний землю спопелив,
Залізні коні вирвали з землі
Все, що дбайливі руки берегли…
Вже не проб'ються паростки малі.

Все спалене. Лиш згарище димить,
Чекає благодатного дощу.
Нехай нападник в полум'ї згорить,
А я тебе, коханий, не пущу!!!

На голови ворожі – лютий шквал
Із куль, снарядів – я пошлю здаля.
На згарищі - диявол править бал,
Нехай під ним розверзнеться земля.
05.03.2015


Рецензии