Скоро осiнь

Серпневий ранок починається не з кави,
А з погляду сонливого в вікно.
Яку погоду?Лиш одне цікавить,
Нам осені застелить полотно.
Подує вітер, позриває листя,
РозтрІпає волосся у косі,
І прийде осінь свіжа і плямиста,
Туманним ранком, стежкою в росі.
Пізніше місто ввімкне ліхтарі,
4-та, вечір, вже давно стемніло
Гуляє вересень туманний надворІ.
І від вологої погоди ломить тіло.
Лиш вітер знову розтрІпає коси,
Заплутає дороги павутинням.
І зранку не збираються вже роси,
Виблискує на листі срібний іній.


Рецензии