Шкада

Які цудоўны пах тваёй рукі,
Як выразна чуваць тваё дыханне,
Які пяшчотны басісты голас тваёй тугі,
Як палахліва твайго сэрца заміранне.

Як выдатна тваё соннае цела,
Як дасканала чутная твая сіла,
Як дапамог ты, калі я здранцвела
Як ты быў рады, калі я мару ажыццявіла,

Як ты мне дапамагаеш ў цяжкі час.
Я шчаслівая, калі ты побач са мной,
Але як жа шкада, што не можа быць «нас»,
Шкада, што я не магу быць жадана табой ...


Рецензии
Возможно, главное верить)

Юлия Шучалина   07.11.2015 19:39   Заявить о нарушении