Весна

В краю далекім тиха ніч,
І ти далеко, в тім краю.
Чи згадуєш колись мене
І нашу пристрасну весну?

Чи може ти уже давно
Забула навіть вигляд мій…
А може вже і все одно –
Для тебе я давно чужий.

Якби хоча б я знати міг,
Що ти щаслива, не одна.
Хоча б побачити, як ти
Усміхнена… і не моя.

А я люблю ще все тебе,
Люблю твої слабкі уста
Ти не дізнаєшся про це,
Про це забуду навіть я.

В краю далекім, на зорі,
Ти сном солодким вкутана.
Вже більше не приснюсь тобі
Ні я, ні пристрасть, ні весна.


Рецензии