Бессонница

Я не прошу від тебе любові
Почуттів щірих,чи мрій
Не хочу вподобатись потворі
Що бачу,зазира у зірниці твої

Такий зо всіми холодний
Наче крига,караеш тишею
На все за гроші згодний
Зовсім зітлівший душею


Рецензии