Присвячую доньцi

Поля дощами всі вкривались,
А вітер музикой дзвенів,
Птахи вже більше не співали,
Дрімав і ліс, не гомонів.

Коли останне, жовте листя
З дерев все падало,та в золоті земля,
На світ з'явилась дівчинка маленька,
Моя кровинка, донечка моя!

Ти народилась рівно в північ,
Коли дванадцять раз куранти б'ють,
У цю щасливу мить я зажадала,
Дочку хай ніжно й гарно звуть.

Аліна - наче квітка мила,
З чудових мрій, казково так бренить.
З собою ти принесла весну,
Щоб Листопад похмурий обігріть!


Рецензии