***

Залишайся назавжди моїм
Моя нездійсненна мрія.
Я буду коханням твоїм
Ти моя перша й остання надія.

Залишайся натхненням моїм
Будь поряд з ранку до ночі.
Я буду промінням твоїм
Навіть якщо опівночі.

Залишайся зі мною назавжди
Обіймай мене мов теплий вітер
Кохай мене по справжньому
Не стираючи жодної з літер.

Залишайся в моєму серці
Єдиним будь тільки ти.
Відображенням у люстерці
Краще якого не знайти.

Залишайся назавжди поряд
Я буду коханням твоїм
Невідводячи від тебе погляд
Залишайся назавжди моїм.


Рецензии