Сонечко!

Моє  Сонечко!
Щиро  закохане,
 У  цей світ,
Я зі  святом вітаю  тебе,
І  бажаю   тобі в  день народження –
Миру й миру,  бо  це основне,
І кохання  мов спалах жагучого,
А  здоров’я  міцного  мов  дуб,
І щоб  мрії  всі  миттю здійснилися,
Добрий Ангел  завжди  поруч  був!
  22.08.2015
______________________________________________________
Наталі Солодчук


Рецензии