Золотая Украина... укр

Золота Україна.

Золота Україна, плодюча та щедро усіяна,
Колосять пшеничні волосся, вітри невгамовнії,
Очі дивлять неньки - країни зі сходу до заходу,
І Дніпро простирається, наче кров її, по артеріям.

Пишно вбрана країна, лани застилає врожаями,
Схили гір, окресля неймовірність, її вигонів,
Грунт щедрот України плодючий, що скарб всього всесвіту,
Бо країна моя, Україна, мов золото виміру.

Славнозвісна й чарівна красуня, держава з надією,
Не вмируща, і вічна в свідомості нації – вірою,
Ми єдині у щасті і мрії в майбутнє - довірою,
Ти найкраща, моя золота Україна, омріяна.


Рецензии