Какими судьбами?..

Какими судьба'ми
Вы тут, в Алабаме?

Обама на БАМе.
Какими судьба'ми?

Какими судьбами
пни стали дубами?

В метель за грибами?..
Какими судьбами?!

Брут с Черчиллем в бане...
Какими судьбами?

22 августа 2015 г.


Рецензии