слiдом...

…до завтра думок неподоланий ґвалт
не спинить на півшляху мрію...
нескорений духом, лиш він не змовчав
про те, загубилась як віра?..
з сліпим ворожінням у долі питав:
навіщо забрав вітер душу?
коли у дорозі неспокій обрав,
чого намагався позбутись?..
про що за спиною шушукався, й хто?
біду переждати, як ніде
ходою важкою мине, що було,
однак піде пам'ять слідом…


Рецензии
Майстерно написано. Глибокий філософський твір. Сподобалось!

Ли Чень Дао   22.08.2015 16:18     Заявить о нарушении