Дневник Природоведения - 2

 Отмыкают
взоры
  синие просторы  ,

  (я ) пишу либретто
под-эффектъ беретты   :

  ( ...i'd like eating many fish
         fried-salty little nits
  fingers do smell as from

 such a dish  ,  -  my Papa Ixtiandr
says  -   never overeat with the fuckn' fish  ...  )

   В  - синеву вшелстнули
кронами берёздки 

   Оттыграли дали . Тих лес , чорн . Безмолвный
 

 

 


Рецензии