Вочы

А ты дазволь, і я загляну ў вочы.
Уся праўда ў іх схавана ад людзей.
А ты дазволь, і будуць сніцца ноччу
Твайго жыцця мне калажы падзей.

Смялей, не бойся, паглядзі ўзаемна,
І паспрабуй зрабіць усё так, як я.
І на хвілінку ты падумай, як прыемна,
Што радасць мне падорана твая.


Рецензии
Вельмі глыбокі верш. Мудра. Спадабалася.

Ли Чень Дао   21.08.2015 22:27     Заявить о нарушении
Вялiкi дзякуй!

Экк Лер   21.08.2015 22:36   Заявить о нарушении