Судьба на пересечении параллели... укр

Доля на перетині паралелі.

Куди крокуємо по стежкам нашого життя,
На Які перехрестя нас заносить доля,
Чим ми живемо у насущні дні,
До чого тягнемось й які дарунки просимо у долі?!

Життя коротке, але в нього є шляхи,
Що нас проводять, по прозорим стежкам долі,
По лініям долонь у невідомі нам світи,
Де здійснюється планування, паралельних нам, просторів.

Життя, це вимір, із проекцією долі,
Де власний досвід із надією, на перетині волі,
Які наповнюють життя емоціями віри,
Та розфарбовує у фарби відчуттів надії.


Рецензии