***

А ти мені вкрай потрібен
Немає життя без тебе
Нічого я так не хотіла
Як пригорнути тебе до себе.
Мені вкрай необхідно
Відчути твоє тепло
Обійняти тебе ніжно
Все інше не те все одно.
Так треба мені відчути
Дотик тіла й твої поцілунки
Все інше на мить забуди
Немає кращого дарунку.
Мені щодня так мало тебе
Так бажаю я більше
Мені вкрай так потрібно
Обійняти тебе швидше.
А ти мені так потрібен
І більше нічого не треба.
Щоб тільки був мені вірним.
Й так сильно пригортав до себе.


Рецензии