***

Вже прохолодно на вулиці стало
І холодні твої вже думки.
Так важко в мороз відшукати
Чисті прозорі струмки.

Вже змерзли твої хвилювання
І радості миті дзвінкі.
Залишились тільки страждання
І сльози твої неземні.

На світі нема ніде правди
Її вже ніде не знайти.
Замерзли твої сподівання
Замерзли вже чисті струмки...


Рецензии