То не хмари

То не хмари

Жене вiтер хвилi синi.
Плаче, стогне Украiна.
Плаче, рученьки ламаэ –
Нема горю кiнця краю.
Плаче ненька Украiна.
На Донбасi люди гинуть.
Серце з жалю завмираэ –
Боже! Змилуйся над нами!


Рецензии