Подаруй менi...

Подаруй мені шматочок раю,
Ніжно торкнись мого плеча,
Бо ж я захлинаюсь, потопаю
І тихо тану, як гаряча свіча.
Подаруй мені сторінку щастя,
Хоч одне сонне слово "люблю",
Поцілуй пульсуюче зап'ястя,
Принеси вітер моєму кораблю.
Подаруй мені нитку на долю,
Щоб я підшила всі свої почуття,
П'яни мене сильніше алкоголю,
Закохай до смерті, до співчуття.
Подаруй мені прозорість ранку,
Не стримуючи справжніх емоцій,
Невичерпно, дико кохай свою бранку,
Не жалій часу, душі, бурхливих овацій.
Подаруй мені простір і час,
Щоб навічно зостались кохання сліди,
Щоб ніщо не змогло роз'єднати нас
І кохали палко сьогодні й завжди!


Рецензии