Вальс шкiльний звучить у залi...

         "Выпускной вечер. 1941 г."
           Автор: Васина Светлана, 13 лет, МОУ ДОД Художественная школа
              г. Дмитрова МО Россия, педагог Резникова Е.Е.



Вальс шкільний звучить у залі,
Танцюють пари молоді,
Роки цієї миті    ждали,
Хоча шкільні, то золоті...

Дівчата в білому, як квітки,
А хлопці стали парубки,
Святкують випуск однолітки,
Батьки радіють:"Голубки"...

Життя вирує і шепоче:
"У Вас найкращий буде шлях,
Цікаві дні, в коханні ночі,
Ще не було такого в снах"...

Повсюди сміх, панує щастя,
Казкова мить прийшла з небес,
В грудях у кожного багаття,
Покірним буде Еверест...

Та час минає, Святий Боже,
Лише хвилини  до війни,
Ніхто вже їм не допоможе,
Загинуть діти без вини...

Кривавий ранок жде у полі,
Де підуть зустрічать зорю,
Розірвуть бомби їхні долі...
А зараз: все ще як в раю.



 П.В.М.        19.08.2015г.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.