Супынiце зямлi разбурэнне!

Людзі не разумеюць
Бязлітасную самаабарону зямлі.
Жыццё ў зямлі забіраюць.
Мы самі яе гнеў выклікалі.

Разбураючы зямныя пароды,
Забруджваючы атмасферы слаі,
Чалавек ніхто без прыроды,
Чалавек паразіт зямлі.

Гэта самазнішчэнне,
Чалавецтва суіцыд.
Супыніце зямлі разбурэнне!
Ці зямля спыніць...!

(Хацько Максім 20.08.2015)


Рецензии
Вы вельмі цікавы паэт. Моцныя ў Вас вершы.

Ли Чень Дао   21.08.2015 22:20     Заявить о нарушении